Meer resultaten voor boom op stam

boom op stam
 
Kleine Bomen Op Stam Online Kopen Debomenshop.nl.
Home Bomen Kleine bomen op stam. Kleine bomen op stam in diverse soorten. Bekijk ons hele assortiment kleine bomen op stam op de website van De Bomenspecialist VOF. Bolphotinia Photinia Red Robin. De Photinia Red robin op stam is een mooie groenblijvende boom.
Bijzondere bomen voor kleine tuinen? Lees de mogelijkheden!
Behalve de keuze in soorten is er ook nog een keuze te maken ten aanzien van de vorm van de boom. Bijna alle bomen worden als hoogstam gekweekt maar er zijn soorten, zoals b.v. Carpinus betulus, die ook als vormboom kunnen worden geleverd. Van cilinder en blok op stam, tot meerstammige dakboom: de mogelijkheden zijn groot.
Bolbomen Tuinplantencentrum De Pauw.
Doordat de meeste soorten geënt zijn, blijft hun stamhoogte gelijk. Sommige bolbomen zijn verkrijgbaar met verschillende stamhoogtes: 1 tot 1.40m voor de halfstammen, 1.60m voor de stam en 1.80m tot 2.20m voor de hoogstammen. In pot gekweekte bolbomen kunnen heel het jaar door aangeplant worden, exemplaren uit volle grond kunnen geplant worden van november tot einde maart.
Kleine bomen op stam Vertrouwd online kopen!
Informatie over kleine bomen op stam. Indien u op zoek bent naar subtiele hoogteaccenten in de tuin, dan kunt u kiezen voor kleine bomen op stam. Kies online voor een wintergroen boompje en geniet ook in de winter van een groen accent.
Bolbomen kopen? Voordelig een bolboom op stam bij Marechal.
Op de boomkwekerij van Marechal worden veel bolbomen gekweekt omdat ze enkele grote voordelen hebben. Ze worden niet te groot en en kunnen veelal goed gesnoeid worden. Hierdoor past er in elke tuin wel een bolboom. Door hun mooie bolvorm hebben ze in bepaalde toepassingen echt een meerwaarde. Bij het kopen van bolbomen moet men rekening houden met de uiteindelijke grootte, de omvang en de lichtdoorlatendheid van de kruin. Andere eigenschappen waar men uit kan kiezen zijn: bloemen, vruchten, herfstverkleuring of een bepaalde bladkleur. Acer platanoides Globosum. Catalpa bignonioides Nana of bungei. Ligustrum texanum stam.
Meest geschikte bomen voor kleine tot middelgrote tuinen.
Deze boom wordt 4 à 5 m hoog en staat graag op een zonnige, niet te natte standplaats. Vlak voor de winter of begin maart moet je deze boom knotten: alle takken terugsnoeien tot net aan de stam. In de lente groeit hij dan zeer snel terug tot een nieuwe bolvorm.
Kleine bomen voor je tuin.
Kleine bomen met opvallende bloei. Ga voor een boom die het hele jaar door iets te bieden heeft. Zo heeft je tuin altijd een blikvanger. Magnolia kobus draagt stervormige, witte bloemen voor het blad. Brede, bolvormige kroon. Goed bestand tegen ziekten en plagen. Cercis siliquastrum judasboom pronkt met roze bloemen en sierlijke, lange peulen. Albizia heeft een groot geveerd blad dat ze s avonds sluit. Eind juni opvallende bloempluimen. Ideaal voor een ommuurd stadstuintje. De valse acacia Robinia pseudoacacia Umbraculifera draagt tussen mei en april witte bloesems. Knot elk voor of najaar terug tot op de stam.
Online boom op stam kopen Bomen online Tuinplant.nl.
Bomen op stam zijn bomen die op een stam staan van 150 cm tot 240 cm, afhankelijk van uw bomenkeuze en de maat die u wilt planten. De bomen op stam kan een gewone boom, een bolboom of een treurboom zijn.
Bolbomen Houtmeyers Plantencentrum Boomkwekerij.
Een waardevolle bolboom. In de winter als het blad van de boom is valt de mooi gestructureerde, fijne kruin op. Toevoegen aan keuzelijst. Een traag tot matig groeiende, zeer compacte boom met donker purperrode, niet verblekende bladeren. Dikwijls werd deze variëteit op stam geënt en kan, mits een beetje snoei, perfect als bolvorm gebruikt worden.

Contacteer ons