Meer resultaten voor restaurant boom

restaurant boom
 
t Schoon Verdiep.
Tijdens het weekend is het restaurant enkel open voor groepen vanaf 10 personen. U kan kiezen uit een suggestiemenu vanaf 37 euro en een marktmenu 25 euro/3gangen of uiteraard kan u ook à la carte eten. Restaurant t Schoon Verdiep. Tuyaertsstraat 26, 2850 Boom.
In de root Home.
We hebben dan ook in het restaurant een dertigtal plaatsen en op het terras is er eveneens plaats voor een 15-tal mensen. Dat het restaurant In de Root zal heten is niet toevallig, een root is in het Booms een rij.
Molenhuis heet nu brasserie Mill Boom Regio HLN.
Hij is al zeven jaar uitbater van de bekende Bar Tabac in de Kerkhofstraat in Boom. Jess van der Zande verdiende dan weer zijn strepen in restaurant Condacum in Kontich. Ik" zit intussen al zeventien jaar in het vak en ik droomde ervan om ooit een eigen zaak te hebben, vertelt Jess.
Menu De Hoge Boom.
Onze chef werkt in de keuken volgens de seizoenen, met een grote aandacht voor eerlijke kwaliteit. Maak uw keuze links om onze kaart te bekijken. Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief met daarin fijne evenementen en speciale aanbiedingen. Brasserie De Hoge Boom.
De 10 beste restaurants in Boom TripAdvisor.
Goede kennis over glutenvrij 25/05/2018. Lekkere lunch 07/05/2018. 12 van 19 Restaurants in Boom. Italiaans Geschikt voor vegetariërs. Mooi iewat klassiek terras op een 06/06/2018. Ideaal restaurant met open terras 01/06/2018. 13 van 19 Restaurants in Boom. zeer lekker 27/12/2016.
Home.
Beste klanten t Beukenhof Boom presenteert u.: uw ideaal geschenk onze cadeaubons. Voor al uw feestelijkheden, verjaardagen, huwelijken, bedrijfsfeesten, recepties, lentefeesten, communiefeesten staan wij steeds tot uw beschikking om het gepaste menu samen te stellen naar uw smaak en volgens het marktaanbod.
Egyptische specialiteiten, Egyptisch restaurant Boom OASE BVBA.
GSM: 32 0 485/17.72.80. TEL: 32 0 32/98.71.59 OASE. OASE, Egyptisch restaurant te Boom. Welkom op de nieuwe website van restaurant Oase te Boom. Op een prachtige ligging in het centrum van boom vindt u dit gezellige restaurant met een aparte inrichting.
Obelisk Boom Taverne Restaurant te Boom.
Een 25-jarig bestaand taverne-restaurant met een zeer mooi gezellig interieur. We zijn gelegen in het centrum van Boom, dat tevens via de A12 Antwerpen-Brussel heel gemakkelijk te bereiken is. We beschikken over een zeer uitgebreide restaurant en snackkaart in een meer dan uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Chinees Restaurant Asia in Boom met openingsuren Restaurant Chinees.
El restaurante Asia ya existe desde el ao 1984 y cada da el dueo se encuentra detras de la cocina l mismo. Kom langs en geniet van de echte Chinese gastvrijheid! Ons restaurant is eind 2009 volledig vernieuwd! Ligging en routebeschrijving. Bereken de route naar Chinees Restaurant Asia, 2850 Boom, Beukenlaan 14.
Cheng's' Garden Chinese/French Fusion Cuisine.
Of u nu kiest voor één van onze menus, of daarentegen liever à la carte eet volgens uw eigen voorkeur, u kan er op vertrouwen dat u zeker iets zal vinden naar uw smaak. We zijn er dan ook van overtuigd dat u uw bezoek aan ons restaurant niet snel zal vergeten!

Contacteer ons