Meer resultaten voor restaurant boom

restaurant boom
 
Egyptische specialiteiten, Egyptisch restaurant Boom OASE BVBA.
GSM: 32 0 485/17.72.80. TEL: 32 0 32/98.71.59 OASE. OASE, Egyptisch restaurant te Boom. Welkom op de nieuwe website van restaurant Oase te Boom. Op een prachtige ligging in het centrum van boom vindt u dit gezellige restaurant met een aparte inrichting.
Hof ter Zielbeek Restaurant Boom Puurs Ruisbroek.
Kok Warme Kant. Heb je interesse in een functie als kok voor de warme kant en heb je voldoende ervaring? Dan pas je misschien wel in ons team! Bel ons op het nummer 03 886 00 87 en vraag naar Kristof.
Trattoria Kaai in Boom Tablebooker.
Trattoria Kaai, gelegen aan de aanlegsteiger voor jachten en pleziervaartuigen van Boom, heeft een design interieur met zeer vriendelijke bediening, lekker eten en drinken voor een eerlijke prijs! Ons ruim terras is een ideale stopplaats tijdens een wandeling of fietstocht in de omgeving aan de Rupel. In ons restaurant loungebar staat niet alleen de Italiaanse keuken centraal, maar staat ook de Italiaanse gastvrijheid hoog in het vaandel.
New Canton Home.
Eend Gerechten en Vegetarische Schotels. Kerstmenu en nieuwjaarsmenu. Welkom bij New Canton, Boom. Kom gezellig met. uw collega's, vrienden of familie. Heerlijke en gevarieerde. East West, Thuis Best? Een opmerking of klacht? Uw mening is van groot belang voor ons.
Home.
Beste klanten t Beukenhof Boom presenteert u.: uw ideaal geschenk onze cadeaubons. Voor al uw feestelijkheden, verjaardagen, huwelijken, bedrijfsfeesten, recepties, lentefeesten, communiefeesten staan wij steeds tot uw beschikking om het gepaste menu samen te stellen naar uw smaak en volgens het marktaanbod.
Chinees Restaurant Asia in Boom met openingsuren Restaurant Chinees.
El restaurante Asia ya existe desde el ao 1984 y cada da el dueo se encuentra detras de la cocina l mismo. Kom langs en geniet van de echte Chinese gastvrijheid! Ons restaurant is eind 2009 volledig vernieuwd! Ligging en routebeschrijving. Bereken de route naar Chinees Restaurant Asia, 2850 Boom, Beukenlaan 14.
Kindvriendelijk restaurant in Boom, Uit Met Kinderen BELGIE, over entree, openingstijden, route, prijs, restaurants, burger, frietjes, pannenkoek, voor kind, kids, opstap, uitgaan, uitstapje, eruit, u
Cafe taverne De Stroopop, Halle Zoersel, 1 99 jaar Restaurant ca. Kindvriendelijk restaurant voor kinderen, tussen 30 en 45 kilometer van Boom. Taverne Papiermolen Herisem, Alsemberg Beersel, 0 99 jaar Restaurant ca. Restaurant De Goeien Tijd, Brecht, 3 99 jaar Restaurant ca.
Onze zaak.
Vroeg op de avond kun je bij ons in Trattoriakaai lekker eten en daarna blijven hangen om een lekkere cocktail te kiezen en te bestellen uit het uitgebreide assortiment sterke dranken. Ontspan jezelf op de banken en laat de avond voorbij vliegen! KAAI 40, 2850 BOOM.
Den Boom Startpagina Facebook.
Contact Den Boom on Messenger. Openingsuren 1200: 2300.: Mensen vinden dit ook leuk. Winkels en detailhandel. Restaurants in Vorselaar. Plaatsen Vorselaar Restaurant Den Boom. Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies.
In de root Home.
We hebben dan ook in het restaurant een dertigtal plaatsen en op het terras is er eveneens plaats voor een 15-tal mensen. Dat het restaurant In de Root zal heten is niet toevallig, een root is in het Booms een rij.

Contacteer ons