Zoeken naar restaurant boom

restaurant boom
 
Obelisk Boom Taverne Restaurant te Boom.
Een 25-jarig bestaand taverne-restaurant met een zeer mooi gezellig interieur. We zijn gelegen in het centrum van Boom, dat tevens via de A12 Antwerpen-Brussel heel gemakkelijk te bereiken is. We beschikken over een zeer uitgebreide restaurant en snackkaart in een meer dan uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Trattoria Kaai in Boom Tablebooker.
Trattoria Kaai, gelegen aan de aanlegsteiger voor jachten en pleziervaartuigen van Boom, heeft een design interieur met zeer vriendelijke bediening, lekker eten en drinken voor een eerlijke prijs! Ons ruim terras is een ideale stopplaats tijdens een wandeling of fietstocht in de omgeving aan de Rupel. In ons restaurant loungebar staat niet alleen de Italiaanse keuken centraal, maar staat ook de Italiaanse gastvrijheid hoog in het vaandel.
Restaurant Den Boom Boom Openingsuren Antwerpsestraat 35.
Top 10 winkels altijd open. Openingsuren Restaurant Den Boom Boom. Restaurant Den Boom in Boom is vandaag nog open tot 2130. Restaurant Den Boom Boom. 2850 Boom Tel: 03 290 00 73. Deze week: 04 dec. Volgende week: 11 dec.
In de root Home.
We hebben dan ook in het restaurant een dertigtal plaatsen en op het terras is er eveneens plaats voor een 15-tal mensen. Dat het restaurant In de Root zal heten is niet toevallig, een root is in het Booms een rij.
De 10 beste restaurants in Boom TripAdvisor.
8 van 18 Restaurants in Boom. Lekker gegeten, vriendelijke bedie 12/11/2017. Great traditional restaurant 08/08/2017. 9 van 18 Restaurants in Boom. Kerstmaal 2017 25/12/2017. 10 van 18 Restaurants in Boom. Altijd lekker 07/10/2017. een avondje uit bij de chinees 12/07/2017.
Onze zaak.
Vroeg op de avond kun je bij ons in Trattoriakaai lekker eten en daarna blijven hangen om een lekkere cocktail te kiezen en te bestellen uit het uitgebreide assortiment sterke dranken. Ontspan jezelf op de banken en laat de avond voorbij vliegen! KAAI 40, 2850 BOOM.
Menu De Hoge Boom.
Onze chef werkt in de keuken volgens de seizoenen, met een grote aandacht voor eerlijke kwaliteit. Maak uw keuze links om onze kaart te bekijken. Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief met daarin fijne evenementen en speciale aanbiedingen. Brasserie De Hoge Boom.
t Schoon Verdiep.
BEKIJK ONZE NIEUWE MAANDMENU! Open op weekdagen zowel s middags als s avonds. Tijdens het weekend is het restaurant enkel open voor groepen vanaf 10 personen. Restaurant t Schoon Verdiep. Tuyaertsstraat 26, 2850 Boom. 03 844 31 45 / 0479 70 82 23.
De tuin van de kleine chef Gemeente Boom.
De tuin van de kleine chef. CC De Steiger. Winkelen in Boom. Uit in Boom. Gemeentelijke Academie voor muziek en woord. Winkelen en horeca. CC De Steiger. Jaarlijkse evenementen in Boom. Uit in Boom. Vergunningen en toelatingen. Markten ambulante handel.
Salpicon Brasserie feestzaal.
Kerst en nieuwjaarsmenu. Indien je via mail op de hoogte wenst gehouden te worden kan je je hier registreren voor onze nieuwsbrief. Welkom op onze website. Maandelijks brengen we een verrassend nieuwe menu. Je kan deze terugvinden op de kaart.

Contacteer ons