Meer resultaten voor boom uitgeverij

boom uitgeverij
 
Boom Geschiedenis Dé geschiedeniswebshop van Nederland.
In het kader van het tweehonderdjarig bestaan van de Nederlandse monarchie in 2013 hebben het Prins Bernhard Cultuurfonds, Boom uitgevers Amsterdam en de Universiteit Utrecht het initiatief genomen tot de publicatie van de biografieën van de eerste drie Nederlandse koningen.
Over Boom uitgevers.
Al deze activiteiten zijn ondergebracht bij verschillende uitgeverijen, alle onder de paraplu van de holding Koninklijke Boom uitgevers. Koninklijke Boom uitgevers is een puur uitgeversbedrijf met markten gericht op de nationale gespecialiseerde markten, waarbij cultuur, educatie, wetenschap en professie een leidende rol spelen.
NT2 Natuurlijk Nederlands leren en inburgeren.
Volg ons ook op sociale media. Over Boom NT2. Het fonds Nederlands als tweede taal NT2 is onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam. Boom NT2 is marktleider en specialist in het ontwikkelen en uitgeven van leermethodes voor anderstaligen in Nederland en Vlaanderen.
Docentenservice Boom hoger onderwijs.
We organiseren jaarlijks docentendagen en ook bezoeken onze accountmanagers regelmatig hogescholen om docenten te informeren over nieuw en verwacht studiemateriaal. Hebt u vragen? Mail naar onze docentenservice via docentenservice@bua. neem contact op met Boom uitgevers Amsterdam, afdeling Klantenservice via 020 521 89 22 of klantenservice@bua.nl. copy 2014-2018 Boom uitgevers Amsterdam.
Boom uitgeverij Wikipedia.
Koninklijke Boom uitgevers. Koninklijke Boom uitgevers is een Nederlandse uitgeverij, opgericht in 1841 te Meppel. De groep bestaat uit uitgeverij Boom, uitgeverij Boom Nelissen, Boom test uitgevers, SUN, Boom uitgevers Den Haag en Uitgeverij EduActief. De krantendivisie heet Boom regionale uitgevers.
Boom Filosofie De wereld is anders als je denkt. Lees filosofie.
Boom Filosofie is de webshop voor al uw filosofieboeken. Niet alleen de filosofieboeken van Boom uitgevers Amsterdam zijn in deze webshop te vinden, ook boeken van andere uitgeverijen zijn hier te koop. Zo kan u in deze online boekhandel alles vinden wat u zoekt.
Boom uitgevers voor een beter begrip.
Auteurs bij Boom. De samenleving een beter begrip te bieden door onafhankelijk en in volle vrijheid zorg te dragen voor een relevante informatievoorziening. HOLDINGDIRECTEUR KONINKLIJKE BOOM UITGEVERS. Onze klanten voorzien van betrouwbare en betekenisvolle informatie die tot een beter begrip leidt.
Boom uitgevers Amsterdam.
PERSBERICHT: Boom uitgevers en uitgeverij De Tijdstroom bundelen hun krachten. Uitgeverij De Tijdstroom fuseert met Boom uitgevers. Door de krachtenbundeling zal de zorgprofessional nog beter gefaciliteerd worden in haar toepassing en overdracht van hoogwaardige kennis. De nieuwe combinatie van Boom uitgevers en De Tijdstroom stelt zich ten doel om de zorgprofessional optimaal te bedienen.
Boom uitgevers Amsterdam Van Uitgeverijboom.nl naar gespecialiseerde webshops.
Alle uitgaven over geschiedenis van Boom uitgevers Amsterdam én andere Nederlandstalige uitgeverijen in één overzichtelijke webshop. Boomfilosofie.nl heeft het grootste aanbod aan filosofieboeken in Nederland. Naast uitgaven van Boom uitgevers Amsterdam, bieden we een grote collectie filosofische titels van andere uitgeverijen in Nederland.

Contacteer ons