Resultaten voor dank je wel voor

dank je wel voor
 
dank je wel / dankjewel VRT-Taalnet.
dank je wel / dankjewel. De formule waar we iemand mee bedanken, wordt los gespeld. Ik hoef geen koffie meer, dank je wel. Dankjewel is een zelfstandig naamwoord. Het is synoniem met bedankje. Een gemeend dankjewel aan alle kinderen die speelgoed afgestaan hebben.
Bedankt teksten leuke bedankt gedichten Kaartje2go.
Kopieer deze tekst. Dank dat jij er was. Dank je dat jij er was., toen ik alleen nog maar viel in kuilen en gaten. Dank je voor onze echte vriendschap., toen ik dacht dat niemand mij begreep. Kopieer deze tekst.
8 manieren om dank je te zeggen Jobat.be.
Mensen merken meteen wanneer iemand dank je zegt, maar het eigenlijk niet meent. In dezelfde categorie: zeg geen dank je tegen iemand die het niet verdient. Als je iedereen steeds bedankt voor het minste, zullen je woorden na een tijdje niet veel betekenis meer hebben en komen ze ongeloofwaardig over wanneer het echt menens is.
dankjewel, dankuwel / dank je wel, dank u wel Taaluilen.
Schrijf je ze los, dan onderscheid je logischerwijs de drie afzonderlijke woorden en beschouw je het als een kort zinnetje. Je kunt dat vergelijken met bijvoorbeeld dank je hartelijk. Dank je wel voor alles wat je voor mij hebt gedaan.
Taaltip: dank u wel of dankuwel? KDV Language More.
Zo zit de vork in de steel: enkel dank u wel, in de betekenis van iemand bedanken, is de correcte schrijfwijze in Belgiƫ. In Nederland zijn beide vormen correct. De losse vorm dank u wel gebruik je wanneer je iemand wil bedanken. Bijvoorbeeld: Dank u wel voor de mooie bos bloemen.
dankjewel, dankuwel / dank je wel, dank u wel Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Beide schrijfwijzen komen vaak voor. De redactie van ons tijdschrift Onze Taal houdt het op Dank je wel voor je inzet. Dank je wel wordt dan hetzelfde behandeld als dank je zeer en dank je hartelijk combinaties die ook los worden geschreven.
dank je / dankje taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Vergelijkbaar zijn dank je wel, dank je zeer en dank je hartelijk. Ik heb al gegeten, dank je. Dank je voor je hulp. Ook in de betekenis dat doe ik niet, daar pas ik voor schrijven we dank je los.
dank je wel / dankjewel taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Vergelijkbaar zijn dank je, dank je zeer en dank je hartelijk. Ik heb al gegeten, dank je wel. Dank je wel voor je hulp. Ook in de betekenis dat doe ik niet, daar pas ik voor schrijven we dank je wel los.

Contacteer ons