Meer resultaten voor boom restaurant

boom restaurant
 
Onze zaak.
Vroeg op de avond kun je bij ons in Trattoriakaai lekker eten en daarna blijven hangen om een lekkere cocktail te kiezen en te bestellen uit het uitgebreide assortiment sterke dranken. Ontspan jezelf op de banken en laat de avond voorbij vliegen! KAAI 40, 2850 BOOM.
Cheng's' Garden Chinese/French Fusion Cuisine.
Of u nu kiest voor één van onze menus, of daarentegen liever à la carte eet volgens uw eigen voorkeur, u kan er op vertrouwen dat u zeker iets zal vinden naar uw smaak. We zijn er dan ook van overtuigd dat u uw bezoek aan ons restaurant niet snel zal vergeten!
In de root Home.
We hebben dan ook in het restaurant een dertigtal plaatsen en op het terras is er eveneens plaats voor een 15-tal mensen. Dat het restaurant In de Root zal heten is niet toevallig, een root is in het Booms een rij.
Home.
Beste klanten t Beukenhof Boom presenteert u.: uw ideaal geschenk onze cadeaubons. Voor al uw feestelijkheden, verjaardagen, huwelijken, bedrijfsfeesten, recepties, lentefeesten, communiefeesten staan wij steeds tot uw beschikking om het gepaste menu samen te stellen naar uw smaak en volgens het marktaanbod.
Menu De Hoge Boom.
Onze chef werkt in de keuken volgens de seizoenen, met een grote aandacht voor eerlijke kwaliteit. Maak uw keuze links om onze kaart te bekijken. Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief met daarin fijne evenementen en speciale aanbiedingen. Brasserie De Hoge Boom.
Obelisk Boom Taverne Restaurant te Boom.
Een 25-jarig bestaand taverne-restaurant met een zeer mooi gezellig interieur. We zijn gelegen in het centrum van Boom, dat tevens via de A12 Antwerpen-Brussel heel gemakkelijk te bereiken is. We beschikken over een zeer uitgebreide restaurant en snackkaart in een meer dan uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Restaurant Den Boom Lekker genieten in een aangenaam kader.
20 januari 2018. Valentijn vieren in Restaurant Den Boom De chef voorziet ook dit jaar weer een Valentijnsmenu om uw geliefde mee te verrassen. Laat tijdens Valentijn uw meest romantische kant zien en reserveer tijdig een tafel in Restaurant Den Boom.
De 10 beste restaurants in Boom TripAdvisor.
Goede kennis over glutenvrij 25/05/2018. Lekkere lunch 07/05/2018. 12 van 19 Restaurants in Boom. Italiaans Geschikt voor vegetariërs. Mooi iewat klassiek terras op een 06/06/2018. Ideaal restaurant met open terras 01/06/2018. 13 van 19 Restaurants in Boom. zeer lekker 27/12/2016.

Contacteer ons