Resultaten voor boom restaurant

boom restaurant
 
smoutstoop.
Onze zaak.
Vroeg op de avond kun je bij ons in Trattoriakaai lekker eten en daarna blijven hangen om een lekkere cocktail te kiezen en te bestellen uit het uitgebreide assortiment sterke dranken. Ontspan jezelf op de banken en laat de avond voorbij vliegen! KAAI 40, 2850 BOOM.
Obelisk Boom Taverne Restaurant te Boom.
Een 25-jarig bestaand taverne-restaurant met een zeer mooi gezellig interieur. We zijn gelegen in het centrum van Boom, dat tevens via de A12 Antwerpen-Brussel heel gemakkelijk te bereiken is. We beschikken over een zeer uitgebreide restaurant en snackkaart in een meer dan uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Home.
Beste klanten t Beukenhof Boom presenteert u.: uw ideaal geschenk onze cadeaubons. Voor al uw feestelijkheden, verjaardagen, huwelijken, bedrijfsfeesten, recepties, lentefeesten, communiefeesten staan wij steeds tot uw beschikking om het gepaste menu samen te stellen naar uw smaak en volgens het marktaanbod.
Hof ter Zielbeek Restaurant Boom Puurs Ruisbroek.
Kok Warme Kant. Heb je interesse in een functie als kok voor de warme kant en heb je voldoende ervaring? Dan pas je misschien wel in ons team! Bel ons op het nummer 03 886 00 87 en vraag naar Kristof.
Restaurant Den Boom Lekker genieten in een aangenaam kader.
20 januari 2018. Valentijn vieren in Restaurant Den Boom De chef voorziet ook dit jaar weer een Valentijnsmenu om uw geliefde mee te verrassen. Laat tijdens Valentijn uw meest romantische kant zien en reserveer tijdig een tafel in Restaurant Den Boom.
De 10 beste restaurants in Boom TripAdvisor.
7 van 18 Restaurants in Boom. en altijd weer top" 01/08/2017. Lunch vandaag 19/07/2017. 8 van 18 Restaurants in Boom. Lekker gegeten, vriendelijke bedie 12/11/2017. Great traditional restaurant 08/08/2017. 9 van 18 Restaurants in Boom. Prijs kwaliteit dik in orde 10/02/2018.

Contacteer ons