Meer resultaten voor koop een boom

koop een boom
 
Huis te koop Boom Koopjeskrant.be.
Zoek je: van tot. in in een straal van. rubriek alle rubrieken. fietsen en toebehoren. vakantie vrije tijd. Verfijn je zoekopdracht. Huis te koop Boom 3 zoekertjes. Toon op kaart. woning, rijwoning, opp. 180 m, bew. 180 m, 4 slaapkamers Bekijk dit pand op Zimmo.
Error Title.
First Immo te koop en te huur in provincie Antwerpen vastgoed advies.
In dit natuurfenomeen van 75ha met vijvers en bossen kan u diverse sporten uitoefenen en natuurwandelingen maken. De plaatselijke brasserie en de binnen en buitenspeeltuin maken dat de Schorre garant staat voor een leuke familie-uitstap. Andere trekpleisters zijn de steenbakkerijen, die het leven in en rond deze industriële sites in beeld brengen, en het EMABB-museum. Ook aan sportmogelijkheden is er geen gebrek in Boom: Zo kan je er onder andere naar hartenlust voetbal, hockey, judo en basket beoefenen. Misschien leuk om te weten is dat voetballers Glen de Boeck en Björn Vleminckx en de oprichter van Bobbejaanland, Bobbejaan Schoepen, hun wortels hebben in Boom. Kortom, er zijn genoeg hoogtepunten om het wonen in de gemeente Boom zo aangenaam en verrassend mogelijk te maken. 56 te koop in deze buurt 26 Verkocht in deze buurt.
Immo Boom Te Koop in Boom 2850 Immoscoop.
IMMOSCOOP helpt je om de laatste nieuwe woningen te koop en in primeur te vinden in Boom 2850. Als immo portaal hebben we een groot netwerk van erkende vastgoedmakelaars in Boom 2850 die het volledig woningaanbod te koop in primeur adverteert op IMMOSCOOP.
Vastgoed Boom Woning te koop, huis te koop in Boom.
Leximmo is sinds zijn opstart in 2004 actief in Boom en kent het woningaanbod hier zeer goed. Een huis of appartement, kopen of huren. Ons aanbod in Boom is zeer uitgebreid. We bieden zowel huizen, villa's' als appartementen als koop of huurwoningen aan.
Koop een boom!
Daarmee voorkomen we de woestijnvorming in West-Afrika en bestrijden we veel negatieve ontwikkelingen die ons eigen leven en de levensvatbaarheid van onze planeet beïnvloeden. Dus doe jezelf een plezier en kom direct in actie en koop via onderstaande link één of meerdere bomen voor een beter wereld. Koop een boom!

Contacteer ons