Op zoek naar boom meppel?

boom meppel
 
Mas Boom treedt na 35 jaar terug als holdingdirecteur van Koninklijke Boom uitgevers meppelercourant.nl Nieuws Meppel.
Meppel Mas Boom 61 treedt met ingang van 1 november terug als holdingdirecteur van Koninklijke Boom uitgevers. Op die datum is het precies 35 jaar geleden dat hij zijn loopbaan bij Boom uitgevers begon. Voor die tijd had hij na zijn studie rechten ervaring opgedaan bij uitgevers in de Verenigde Staten en Canada.
NDC mediagroep neemt Boom uitgevers Nieuwsmedia over RTV Drenthe.
NDC mediagroep neemt de nieuwstak van uitgeverij Boom over foto: RTV Drenthe. MEPPEL NDC mediagroep, uitgever van onder meer Dagblad van het Noorden, neemt de nieuwstak van uitgeverij Boom in Meppel over. Boom uitgevers Nieuwsmedia geeft onder meer de Hoogeveensche Courant en de Meppeler Courant uit.
Boom uitgevers voor een beter begrip.
De samenleving een beter begrip te bieden door onafhankelijk en in volle vrijheid zorg te dragen voor een relevante informatievoorziening. HOLDINGDIRECTEUR KONINKLIJKE BOOM UITGEVERS. Onze klanten voorzien van betrouwbare en betekenisvolle informatie die tot een beter begrip leidt. HOLDINGDIRECTEUR KONINKLIJKE BOOM UITGEVERS. 7941 HG Meppel.
Boom B.V. Laboratorium.nl Laboratorium.nl.
Bedrijven Benodigdheden, Laboratorium benodigdheden Meppel, Drenthe Tweet. 7942 JE Meppel Drenthe Nederland. Wij zijn Boom BV, één van de meest toonaangevende leveranciers voor het laboratorium in de Benelux. Met onze productkennis, accurate en snelle levering van ons complete assortiment kunt u ons gerust totaalleverancier voor het laboratorium noemen.
Boom Webshop.
Boom BV uit Meppel is een toonaangevende leverancier voor het laboratorium, met een ruim assortiment en een zeer uitgebreide dienstverlening. Een groot deel van onze laboratoriumbenodigdheden, chemicaliën en laboratoriumapparatuur zijn uit voorraad leverbaar, daarnaast zijn wij als totaalleverancier in staat nagenoeg elk ander gewenst product of fabricaat snel aan u te leveren.

Contacteer ons