Meer resultaten voor boom kappen zonder vergunning

boom kappen zonder vergunning
 
Kapvergunning aanvraag Gemeente Maasmechelen.
Voor het kappen van bomen heb je een stedenbouwkundige vergunning eenvoudig nodig. Wat moet je hiervoor doen? In de aanstiplijst vind je een overzicht van de mogelijke nodige documenten die je nodig zal hebben. Vul het aanvraagformulier in en stel jouw dossier samen zie aanstiplijst. Bezorg jouw dossier aan.: Dienst Ruimtelijke ordening. Een medewerker van de dienst Patrimonium en mobiliteit zal dan indien nodig met jou een afspraak maken voor een plaatsbezoek. Daarna legt de groenadviseur de aanvraag voor aan het college van burgemeester en schepenen. Of u een kapvergunning krijgt, hangt onder meer af van de gezondheidstoestand van de boom, de plaats van de boom en de soort.
Bomen kappen Onderwerpen A Z Inwoners Gemeente Boxmeer.
Alleen de eigenaar van een boom kan een omgevingsvergunning aanvragen of moet daarvoor toestemming geven. Indien de boom die u wilt kappen staat vermeld op de zogenaamde bomenlijst dan mag deze niet zonder vergunning gekapt worden. De gemeente heeft een lijst met beschermde bomen. Indien de boom niet op deze lijst staat vermeld dan mag u de boom kappen zonder vergunning.
Mag je een boom kappen zonder kapvergunning? Leggle.
Boom kappen zonder vergunning. Wat als je een boom zomaar kapt, zonder dat je een vergunning hebt? Ten eerste is het belangrijk om te weten óf je een vergunning nodig hebt. In sommige gemeenten mag je een boom kappen zonder vergunning.
Kapvergunning Stad Mechelen.
Voor het kappen van hoogstammige bomen, alleenstaand, in groeps of lijnverband is een stedenbouwkundige vergunning nodig. Een hoogstammige boom is elke boom die op een hoogte van 1 meter boven het maaiveld een stamomtrek van minimum 1 meter heeft. Een stedenbouwkundige vergunning is niet nodig voor.:
Vergunning voor het vellen of kappen van bomen Gemeente Beernem.
Voor het vellen of kappen van hoogstammige bomen, alleenstaand, in groeps of lijnverband, die geen deel uitmaken van een bos, heb je een stedenbouwkundige vergunning nodig. Een hoogstammige boom is elke boom die op een hoogte van één meter boven het maaiveld een stamomtrek van minimum één meter heeft.
Kappen of vellen van bomen Stad Dendermonde.
Kappen van hoogstammige bomen, niet gelegen in een bos. Om hoogstammige bomen te vellen, alleenstaand, in groeps of in lijnverband, die geen deel uitmaken van een bos, moet u beschikken over een stedenbouwkundige vergunning. Een hoogstammige boom is een boom die 1 meter boven het maaiveld een stamomtrek van minimum 1 meter heeft.
Koppel moet zware boete ophoesten voor rooien kerstbomenbos Zoersel Gazet van Antwerpen.
Koppel moet zware boete ophoesten voor rooien kerstbomenbos. 24/01/2012 om 1338: door jrosquin. Koppel moet zware boete ophoesten voor rooien kerstbomenbos. Zoersel Een koppel uit Zoersel moest zich dinsdag voor de Antwerpse strafrechter komen verantwoorden omdat ze zonder stedenbouwkundige vergunning een sparrenbos hadden gerooid.
Kappen van bomen Gemeente Brecht.
Bijvoorbeeld: Het kappen van bomen die niet in bosverband staan, een omtrek hebben van minder dan 1m op 1m hoogte of omwille van de uitzonderingsmaatregel vrijgesteld zijn van stedenbouwkundige vergunning of waarvoor geen natuurvergunning nodig is. Of voor snoeiwerken die niet onder de normale snoei of onderhoud als normaal zorgvuldig persoon vallen. Hoe: schriftelijke aanvraag per brief plan met aanduiding van de boom.
Mag ik zomaar een boom in mijn tuin kappen? Vergunningen Livios.
Hieronder vallen alle bomen die minstens vier meter hoog zijn en op 150, meter van de grond een stamomtrek hebben van minstens 40 cm. Ook hier is het kappen van monumentale bomen verboden. Indien de boom ziek of dood is, mag je deze zonder vergunning vellen.
Kapvergunning bomen aanvragen: Regels en plichten.
Het is verstandig informatie in te winnen bij je gemeente wanneer je een boom wilt kappen. Kapvergunning voor bomen in bosverband. Indien je één of meerdere bomen in een openbaar bos of privébos wil kappen zonder dat het bos van bestemming verandert, dan heb je hiervoor nagenoeg altijd een stedenbouwkundige vergunning nodig.

Contacteer ons