Resultaten voor boete boom kappen

boete boom kappen
 
Bomen en wet.
Of adviseren of foto's' maken. Hoe zwaar mag je een boom eigenlijk snoeien? Van te zware snoei heeft een boom zwaar te lijden. Zo zwaar dat je een dikke boete kan krijgen voor doodsnoeien. Elke gemeente heeft andere regels voor het kappen van bomen.
Mag je een boom kappen zonder kapvergunning? Leggle.
Het is een strafbaar feit en je kunt er een fikse boete voor krijgen. Wat is de boete voor kappen zonder vergunning? Dat hangt af van de waarde van de boom. De boete kan variëren van honderd tot tienduizenden euros voor een bijzondere boom.
GAS-boete van 350 euro voor illegaal kappen van bomen in Lub. De Standaard.
11/09/2013 om 1937: door gjs Bron: Belga. Vanaf volgende maand wordt in Lubbeek een nieuw gemeentelijk politiereglement van kracht dat het zonder vergunning kappen van bomen groter dan 1 meter bestraft met een gemeentelijk administratieve sanctie GAS van 350 euro.
Koppel moet zware boete ophoesten voor rooien kerstbomenbos Zoersel Gazet van Antwerpen.
Koppel moet zware boete ophoesten voor rooien kerstbomenbos. 24/01/2012 om 1338: door jrosquin. Koppel moet zware boete ophoesten voor rooien kerstbomenbos. Zoersel Een koppel uit Zoersel moest zich dinsdag voor de Antwerpse strafrechter komen verantwoorden omdat ze zonder stedenbouwkundige vergunning een sparrenbos hadden gerooid.
Strenge straffen bij verkeerd snoeien en kappen van bomen Boerenbond.
Strenge straffen bij verkeerd snoeien en kappen van bomen Terug naar Onderwerpen. Geschreven op 20 december 2013. Winter is het snoei en kapseizoen bij uitstek. Wie bomen en struiken weg wil, doet het nu. Wie een boom omzaagt of hem zo ver insnoeit dat hij de volgende zomer niet meer haalt, wijzigt het landschap.
Bomen verwijderen uit de tuin.
Kappen zonder vergunning kan je zéér duur te staan komen er zijn gevallen van boetes 10000 EUR. Als het dennen / sparren betreft is het bekomen van een kapvergunning op de meeste plaatsen een makkie. Ze kunnen misschien wel vragen een nieuwe inheemse boom evt elders in de tuin te planten.
Mag ik zomaar een boom in mijn tuin kappen? Vergunningen Livios.
Of je al dan niet een vergunning nodig hebt voor het kappen van een boom in je tuin, hangt in eerste instantie af van de stamomtrek. Voor je overgaat tot het vellen van de boom, ga je best eens langs op de stedenbouwkundige dienst van je gemeente.
bomen vellen zonder kapvergunning JuridischForum.be.
deze boom staat voor aant straat in een rij van een tiental inlandse eiken. Maar ieder jaar processierupsen erin, uitvallende takken, heb hem al opgesnoeid maar kreeg bijna boete voor teveel gesnoeid. ik zou hem echt graag weg willen omdat, heel veel bladeren in goot heel veel eiken die vallen op auto en andere dingen.
boete voor rooien van bomen Bouwinfo.
Voeg een andere quoty toe of reply now. Veel zal afhangen van de varieteit, leeftijd en morfologie van de boom in kwestie. Weet dat deze boetes zowel worden opgelegd aan de opdrachtgever als aan de rooier. Boete's' kunnen hoog zeer hoog, torenhoog oplopen, heb weet van 1 berk betulus nigra in Lier stamomtrek 40 cm op 1 meter hoogte, boete opdrachtgever 280000; â kapper 250000, â en van een beuk Fagus sylvatica aspleniafolia maat 150/175 Boete 125.000â voor de opdrachtgever heraanplantingsplicht voor Fagus sylvatica Aspleniafolie maat 50/60 som circa 9.500â dwangsom van 15000, â /dag. kapper is veroordeelt tot betalen van 100.000â en failliet. Ik zou zeggen.: Uw keuze, ga je gang en draag de gevolgen. Green is the color www.vrebosch.be Een realisatie: knuppelpad. Lid vanaf: 09/10/2011. Geplaatst op: 27-04-2012 233008.: Voeg een andere quoty toe of reply now. kun je ze niet gewoon kort kappen ipv volledig te rooien?

Contacteer ons