Meer resultaten voor boete boom kappen

boete boom kappen
 
Mag ik zomaar een boom in mijn tuin kappen? Vergunningen Livios.
Of je al dan niet een vergunning nodig hebt voor het kappen van een boom in je tuin, hangt in eerste instantie af van de stamomtrek. Voor je overgaat tot het vellen van de boom, ga je best eens langs op de stedenbouwkundige dienst van je gemeente.
GAS-boete van 350 euro voor illegaal kappen van bomen in Lub. De Standaard.
11/09/2013 om 1937: door gjs Bron: Belga. Vanaf volgende maand wordt in Lubbeek een nieuw gemeentelijk politiereglement van kracht dat het zonder vergunning kappen van bomen groter dan 1 meter bestraft met een gemeentelijk administratieve sanctie GAS van 350 euro.
Mag je een boom kappen zonder kapvergunning? Leggle.
Het is een strafbaar feit en je kunt er een fikse boete voor krijgen. Wat is de boete voor kappen zonder vergunning? Dat hangt af van de waarde van de boom. De boete kan variëren van honderd tot tienduizenden euros voor een bijzondere boom.
Koppel moet zware boete ophoesten voor rooien kerstbomenbos Zoersel Gazet van Antwerpen.
Koppel moet zware boete ophoesten voor rooien kerstbomenbos. 24/01/2012 om 1338: door jrosquin. Zoersel Een koppel uit Zoersel moest zich dinsdag voor de Antwerpse strafrechter komen verantwoorden omdat ze zonder stedenbouwkundige vergunning een sparrenbos hadden gerooid. Het openbaar ministerie vorderde 2.750 euro boete.
Bomen verwijderen uit de tuin.
Kappen zonder vergunning kan je zéér duur te staan komen er zijn gevallen van boetes 10000 EUR. Als het dennen / sparren betreft is het bekomen van een kapvergunning op de meeste plaatsen een makkie. Ze kunnen misschien wel vragen een nieuwe inheemse boom evt elders in de tuin te planten.
boom kappen zonder vergunning.
Als de boom niet op de grens met het openbaar domein staat is er geen vergunning nodig en kunt u er morgen al de bijl in zetten. Staat ze op de grens dan is er wel een stedenbouwkundige vergunning nodig. Dit is ook niet de" werkelijkheid" wat je hier neerschrijft. Ik beschik over een aantal bossen en ben aangesloten bij de Provinciale Bosgroep, die ons helpt met het bosbeheer. Van hen mochten we zelfs een gemengd bos eik, den, beuk volledig" kappen zonder verplichting van opnieuw op te planten. boete voor rooien van bomen Bouwinfo.
Koppel uit Zoersel krijgt boete voor rooien van kerstbomenbos Binnenland Nieuws HLN.
Koppel uit Zoersel krijgt boete voor rooien van kerstbomenbos. 28 februari 2012. Deel via Facebook 0 Tweet. De Antwerpse strafrechter heeft een koppel uit Zoersel dinsdag veroordeeld tot een boete van 1.650 euro met uitstel omdat ze zonder stedebouwkundige vergunning een sparrenbos gerooid hadden.
Strenge straffen bij verkeerd snoeien en kappen van bomen Boerenbond.
Strenge straffen bij verkeerd snoeien en kappen van bomen Terug naar Onderwerpen. Geschreven op 20 december 2013. Winter is het snoei en kapseizoen bij uitstek. Wie bomen en struiken weg wil, doet het nu. Wie een boom omzaagt of hem zo ver insnoeit dat hij de volgende zomer niet meer haalt, wijzigt het landschap.
bomen vellen zonder kapvergunning JuridischForum.be.
ja zonder kapvergunning, omdat ik er geen krijg. deze boom staat voor aant straat in een rij van een tiental inlandse eiken. Maar ieder jaar processierupsen erin, uitvallende takken, heb hem al opgesnoeid maar kreeg bijna boete voor teveel gesnoeid.
boete voor rooien van bomen Bouwinfo.
Veel zal afhangen van de varieteit, leeftijd en morfologie van de boom in kwestie. Weet dat deze boetes zowel worden opgelegd aan de opdrachtgever als aan de rooier. Boete's' kunnen hoog zeer hoog, torenhoog oplopen, heb weet van 1 berk betulus nigra in Lier stamomtrek 40 cm op 1 meter hoogte, boete opdrachtgever 280000; â kapper 250000, â en van een beuk Fagus sylvatica aspleniafolia maat 150/175 Boete 125.000â voor de opdrachtgever heraanplantingsplicht voor Fagus sylvatica Aspleniafolie maat 50/60 som circa 9.500â dwangsom van 15000, â /dag. kapper is veroordeelt tot betalen van 100.000â en failliet. Ik zou zeggen.: Uw keuze, ga je gang en draag de gevolgen. Green is the color www.vrebosch.be Een realisatie: knuppelpad. Lid vanaf: 09/10/2011. Geplaatst op: 27-04-2012 233008.: Voeg een andere quoty toe of reply now. kun je ze niet gewoon kort kappen ipv volledig te rooien?

Contacteer ons